@ColumnaEdicions @Grup62
Hola a tots amics,
Aviso que començo a fer el comentari d’aquest Cuina marinera tan suculent el dia després d’haver-me cruspit un arròs caldós amb llamàntol d’aquells que fan perdre el sentit.
He descobert que no tot està perdut, ni als llibres de cuina, ni a les taules ben posades amb estovalles immaculades i amb copes de vi ultra transparent, que fan somniar amb un vinet blanc, sec, fred, fred, fred i una mica afruitat. Mmmmm! Que bo!!
Aquest llibre hauria d’anar protegit amb unes fundes “waterproof” per poder llegir-lo a alta mar, sense perill de que es fes malbé.
Està format per un recull de receptes de cuina marinera tradicional, i les seves corresponents alternatives al temps actual.
Totes les receptes són senzilles, explicades pas a pas, sense ingredients ni estris de cuina impossibles d’aconseguir. És a dir, que tot el que surt al llibre es pot cuinar a casa i, així, els convidats et poden acabar traient de casa “a hombros” si tens un mínim de gràcia cuinant i fas cas dels savis consells del Quim i el Manel Marquès, és clar!
Així doncs… vaig a buscar els coberts… i a veure què ens duran a taula!
Bon profit i bon estiu a tots.
Títol: Cuina marinera
Autor: Quim Marqués i Manel Marqués
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció
Pàgines: 184
ISBN: 978-84-6641-233-9
Preu: 19,95€
Lia, estem convençuts de que si ha de ser “waterproof” és per les saliveres que fa venir!
Té molt bona pinta aquest llibre i tot el que se’n pot aprendre (i tastar)!
Lia, confesso que avui és el meu primer dia de vacances, però no m’he pogut estar de veure què cuinàvem al nosaltres… saps que m’has fet venir ganes d’un arròs? Aish, és el que tenen els llibres i el Quinn i el Manel Marquès! Gràcies per portar-nos els precisament avui!!